Sicrie

Comercializam o gama larga de sicrie (peste 50 de modele) pentru adulti sau copii, confectionate din diferite esente (brad, fag, stejar, mahon, mogani, ebiara, tei, plop, frasin). Fiecare sicriu se poate vizualiza si in magazin.

Coroane

Aduceti un omagiu persoanelor decedate printr-o coroana funerara, o jerba sau un aranjament floral din garoafe, gherbere, crini, trandafiri, anturium etc. din flori proaspete, modele deosebite, livrate gratuit din floraria noastra la locul indicat de dumneavoastra.

mapCONTACT

 SC. ROTCONS S.R.L.

Strada Avram Iancu nr. 28 Mun.Cluj-Napoca, Cluj, Romania

SERVICII DE POMPE FUNEBRE COMPLETE!

tel:+40740209685

stopwatchOrar functionare

NON STOP

Asiguram servicii funerare non stop ! ROTCONS ofera servicii funerare complete, de la consultanta si pana la organizarea de parastase, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, manere, crucifixuri). 

businesswomanDespre

Promptitudinea, corectitudinea si compasiunea sunt calitati pe care le-am cultivat mereu in relatia cu fiecare familie indurerata care ne-a calcat pragul.Noi venim in sprijinul familiei indoliate preluand intreaga sarcina a organizarii inhumarii sau incinerarii.

bookCertificare

 Agentia noastra de pompe funebre ofera servicii funerare la un nivel de calitate corespunzator cu cerintele UE, fiind certificata ISO 9001.