1

Transport funerar

Asiguram servicii de transport funerar atat in Cluj-Napoca si imprejurimi cat si in toata Romania si extern. Pentru transport funerar utilizam mijloace de transport speciale si omologate conform normelor legislative in vigoare. Toate masinile din parcul nostru sunt dotate cu geam separator intre sofer si compartimentul destinat sicriului, refrigerator si lumina de veghe.
2

Imbalsamare

Imbalsamarea este facuta cu scopul de a prezerva corpul incepand de la data decesului pana la funeralii, oferindu-i un aspect natural si viu, prevenind in acelasi timp infectii care se pot raspandi la cei prezenti la ceremonie.
Rolul unui imbalsamator implica:
> Injectarea cu substante chimice dezinfectante in sistemul arterial al decedatului;
> Indepartarea fluidelor din corp si spalarea acestuia cu sapun antibacterian;
> Folosirea de ceara si machiaj pentru a restaura parti ale corpului daca acestea au suferit traume si a da un aspect pielii apropiat de cel viu;
3

Incinerare

Incinerarea persoanei decedate se poate face la cererea familiei care organizeaza funeraliile sau la cererea expresa a decedatului, exprimata in timpul vietii. Toate activitatile de pregatire, incinerare si pastrare sunt realizate de catre personal calificat si specializat. Incinerarea presupune costuri mai scazute decat inhumarea.
Cenusa decedatului se preda familiei in 24h.


4

Constructii funerare

Executam o gama variata de monumente funerare din - mozaic, marmura, granit, borduri din mozaic, borduri placate cu marmura, cavouri (cripte) din mozaic, cavouri placate cu marmura, glafuri (plinte) sau inscriptionari funerare.
Executam comenzi atat in Cluj-Napoca cat si in tara.

mapCONTACT

 SC. ROTCONS S.R.L.

Strada Avram Iancu nr. 28 Mun.Cluj-Napoca, Cluj, Romania

SERVICII DE POMPE FUNEBRE COMPLETE!

tel:+40740209685

stopwatchOrar functionare

NON STOP

Asiguram servicii funerare non stop ! ROTCONS ofera servicii funerare complete, de la consultanta si pana la organizarea de parastase, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, manere, crucifixuri). 

businesswomanDespre

Promptitudinea, corectitudinea si compasiunea sunt calitati pe care le-am cultivat mereu in relatia cu fiecare familie indurerata care ne-a calcat pragul.Noi venim in sprijinul familiei indoliate preluand intreaga sarcina a organizarii inhumarii sau incinerarii.

bookCertificare

 Agentia noastra de pompe funebre ofera servicii funerare la un nivel de calitate corespunzator cu cerintele UE, fiind certificata ISO 9001.