Restaurant ROCA

Prin acest serviciu va punem la dispozitie experienta noastra in domeniul funerar. Mancarea este preparata la restaurantul nostru, unde poate avea loc parastasul.
Restaurantul Roca organizeaza la preturi accesibile mese de pomenire, pomeni si parastase. In restaurantul propriu, amenajat cu doua sali cu o capacitate de 150 de locuri, va sta la dispozitie personalul nostru.

Mancarea este preparata in restaurant, unde poate avea loc parastasul. Oferta de meniu este completa cuprinzand tot ce inseamna catering, servire, obiceiuri traditionale, colive, colaci, prescuri, cozonac, pachete pentru restaurant si cimitir, prosoape, vase etc.
In cazul in care doriti ca parastasul sa aiba loc la domiciliu, ospatarii nostri va stau la dispozitie incercand astfel sa va scape de grijile care le presupun cumparaturile, gatitul si servitul la masa.

Prin toate aceste servicii incercam sa alinam durerea familiei si sa oferim ajutor intr-un moment greu, plin de lacrimi si durere, dand dovada de respect si discretie.

Coliva

 e un preparat de grau fiert amestecat cu zahar si cu nuci pisate si ornat cu bomboane si zahar pudra, care se imparte ca pomana la inmormantari si la parastase dupa ce este sfintita de preot in cadrul slujbei respective. Graul simbolizeaza pe cei credinciosi, zaharul reprezinta virtutile celor sfinti, iar nuca, victoria vietii asupra mortii.
Coliva, inchipuie insusi trupul mortului, deoarece hrana principala a trupului omenesc este graul. Se face la inmormantare, si la pomenile sau parastasele de la sase zile, sase saptamani, sase luni si la un an de la deces.

Cozonaci


Pe langa mancare si coliva in cadrul unui parastas se serveste si cozonac. In pachet se pot adauga la cerere si alte produse cum ar fi fructe, dulciuri etc. Daca doriti acest lucru va rugam sa mentionati atunci cand faceti comanda. De asemenea acesta poate contine atat mancare gatita cat si ambalata.

mapCONTACT

 SC. ROTCONS S.R.L.

Strada Avram Iancu nr. 28 Mun.Cluj-Napoca, Cluj, Romania

SERVICII DE POMPE FUNEBRE COMPLETE!

tel:+40740209685

stopwatchOrar functionare

NON STOP

Asiguram servicii funerare non stop ! ROTCONS ofera servicii funerare complete, de la consultanta si pana la organizarea de parastase, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, manere, crucifixuri). 

businesswomanDespre

Promptitudinea, corectitudinea si compasiunea sunt calitati pe care le-am cultivat mereu in relatia cu fiecare familie indurerata care ne-a calcat pragul.Noi venim in sprijinul familiei indoliate preluand intreaga sarcina a organizarii inhumarii sau incinerarii.

bookCertificare

 Agentia noastra de pompe funebre ofera servicii funerare la un nivel de calitate corespunzator cu cerintele UE, fiind certificata ISO 9001.